Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog namestaja » Komode

Komode

ROMANTIC

Klasicna komoda Romantic

Komode

GRANZ M

Komoda Granz M

Komode

U našem proizvodnom asortimanu imamo veliki izbor komoda za opremanje vaseg prostora – spavaće sobe, dnevne sobe, predsoblja, trpezarija i td. U ponudi imamo kako klasične komode tako i komode modernog dizajna. Sve naše komode mogu biti izrađene kao komode sa fiokama, dvokrilne, trokrilne komode, i kao bilo koje druge koje odgovaraju vašim željama i dimenzijama i mogućnostima prostora.

Ekskluzivne klasične komode izrađuju se pretežno od punog drveta prvoklasnog kvaliteta (bukve, oraha ili nekog drugog po vašem izboru) u kombinaciji sa furniranim medijapanom čime se postiže visoki kvalitet i dugotrajnost nameštaja. U ponudi imamo više desetina tonova za bajcovanje uvoznih italijanskih proizvođača, dok lakiranje može biti izvedeno u mat završnici, polu sjaju ili fantastičnom visokom sjaju.

Moderna kolekcija komoda pretežno se izrađuje od furniranog ili farbanog medijapana visokog kvaliteta u eventualnoj kombinaciji sa detaljima od punog drveta. U ponudi imamo preko 1500 nijansi za prekrivno farbanje italijanskim bojama i lakovima na PU ili vodenoj bazi po želji klijenta, a završnica se izvodi u mat, polusjaj i varijanti visokog sjaja.

Kako se svaki komad izrađuje individualno imate mogućnost odabira dimenzija i završne obrade za bilo koji proizvod, a naš stručni tim će se potruditi da vam da najbolji savet pri odabiru kako bi se Vaša komoda uklopila u već postojeći enterijer, a da pritom zadovolji visoke estetske standarde koje postavljamo za naše klijente.

Naš nameštaj opremljen je najkvalitetnijim okovima evropskih proizvođača kao što su Blum, Hettich, Hafele …

Osim naše standardne ponude posetom našeg izložbenog salona možete dobiti i uslugu dizajniranja jedinstvenog proizvoda koji će ispuniti sve vaše specifične zahteve, a u svemu po svetskim standardima kvaliteta, izrade i poslovanja. Takođe naš stručni tim će otkloniti sve nedoumice koje imate oko izrade Vašeg nameštaja.