Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog namestaja » Kreveti

Kreveti

FLY krevet

bracni kreveti

Kreveti

Kreveti po meri od punog drveta, bračni kreveti. Dobro je poznato da su kreveti jedan od najbitnijih komada nameštaja u svakom domu, prvenstveno zbog značaja kvalitetnog sna. Pored samog dizajna, izrazito je bitno da krevet bude čvrst i udoban. Imajući u vidu ove činjenice, razvili smo konstruktivni sistem od punog drveta koji pruža izuzetnu udobnost, a koji je istovremeno praktično neuništiv i na koji dajemo 15 GODINA GARANCIJE! Ovaj sistem koristimo za izradu svih naših kreveta, a to su: bračni kreveti, francuski ležajevi, kreveti samci, tapacirani kreveti i kreveti od punog drveta.

Sam dizajn i završna obrada prilikom poručivanja i izrade kreveta se mogu birati i prilagoditi Vašim željama i prostoru. Pored kreveta iz naše kolekcije, nudimo i izradu tapaciranih kreveta i kreveta od punog drveta po Vašoj zamisli, a uz stručnu pomoć od strane naših arhitekata i dizajnera.

Ukoliko imate problema sa prostorom, gotovo svi naši kreveti po meri imaju mogućnost ugradnje fioka za posteljinu ili podiznog mehanizma.

U vrhunski kvalitet i dizajn naših kreveta se možete uveriti u našem fabričkom showroom-u – salonu nameštaja u Beogradu, gde će vam naše ljubazno i stručno osoblje pomoći da otklonite bilo koje nedoumice, kao i objasniti zbog čega su naši kreveti tako posebni i pomoći u odabiru velikog izbora završne obrade drveta, kao i široke palete najkvalitetnijih uvoznih materijala za presvlačenje.

Ukoliko opremate spavaću sobu, možete pogledati i naše komode, kao i plakare po meri.

Bračni kreveti i francuski ležaj

Bračni kreveti  su svakako najvažniji deo svake spavaće sobe. Shodno tome, pored čvrstine i udobnosti koji su na prvom mestu, sam dizajn kreveta takođe u velikoj meri utiče na utisak o spavaćoj sobi. Bračni kreveti se mogu podeliti na 3 osnovne kategorije: tapacirani kreveti, kreveti od punog drveta i kreveti sa završnom obradom od medijapana. Prilikom izrade kreveta iz bilo koje od ove 3 osnovne kategorije, koristimo konstukciju od punog drveta na koju dajemo 15 godina garancije. Takođe, po želji klijenta, mogu se izraditi bračni kreveti sa mehanizmom na podizanje ili fiokama za posteljinu koje štede vaš prostor. Vredi naglasiti da prilikom izrade kreveta posebnu pažnju obraćamo na samu završnu obradu koju klijent bira, bilo da se radi o krevetu od punog drveta ili tapaciranom krevetu.