Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog namestaja » Kuhinje po meri

Kuhinje po meri

DEZEN kuhinja

kuhinja po meri dezen

Kuhinje po meri

BW GLOSS kuhinja

kuhinje po meri bela i crna

Kuhinje po meri

HYATT kuhinja

kuhinje po meri

Kuhinje po meri

OAK kuhinja

kuhinje po meri

Kuhinje po meri

ORA kuhinja

kuhinje po meri exclusive ora 1

Kuhinje po meri

WALLNUT kuhinja

kuhinje po meri exclusive wallnut 1

Kuhinje po meri

WENGE kuhinja

ekskluzivne kuhinje po meri crno bele

Kuhinje po meri

TEAK kuhinja

kuhinje po meri ekskluzivne 1

Kuhinje po meri

MODERN LINE 2 kuhinja

moderne kuhinje po meri

Kuhinje po meri

OAK-2 kuhinja

moderna kuhinja po meri od medijapana 01

Kuhinje po meri

OAK-GLOSS kuhinja

Moderne kuhinje od medijapana 0001

Kuhinje po meri

NEOCLASSICA kuhinja

kuhinje po meri klasicne 1

Kuhinje po meri

OXFORD kuhinja

kuhinje po meri oxford 3

Kuhinje po meri

CLASSIC kuhinja

Klasicka kuhinja po meri puno drvo

Kuhinje po meri

RUSTIC kuhinja

kuhinje po meri neoklasika

Kuhinje po meri

Izrada kuhinja po meri. Brend Linea Milanovic proizvodi ekskluzivne kuhinje po meri, izrađene po vašem projektu ili dizajnirane specijalno za Vaš prostor od strane naših arhitekata i dizajnera sa međunarodnim iskustvom u oblasti dizajna ekskluzivnih enterijera i nameštaja.

Naše kuhinje po meri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala, u svemu prema svetskim – prvenstveno italijanskim i nemačkim standardima i trendovima. Za završnu obradu kuhinja se koristi kako masiv ( za klasične kuhinje ), tako i medijapan – furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast, orah, ebanovina, tikovina, venge itd..) ili lakiran poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj – od mat do 100% sjaj. Nudimo i mogućnost izrade staklenih vrata za gornje elemente kuhinje, od providnog, peskiranog, farbanog ili stakla sa folijom.

Radne ploče se takođe biraju i prilagođavaju vašem ambijentu i potrebama. U ponudi kao opciju imamo i ekskluzivnije radne ploče sačinjene od kompozitnih materijala (GranMatrix i Rehau) koje se prilikom montaže na licu mesta spajaju nevidljivim spojem. Pored ovih, radne poče takođe mogu biti od prirodnog kamena, mermera ili u standardnoj varijanti od univera.

Okovi i mehanizmi koje koristimo prilikom sklapanja i montaže kuhinja su proizvedeni od strane renomiranih nemačkih, austrijskih i italijanskih proizvođača, kao naprimer Blum, Grass, Hettich itd..

Iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje kuhinja, vrhunski kvalitet izrade i prefinjen dizajn nas čini šampionima u ovoj oblasti, što između ostalog potvrđuju i nedavno realizovane kuhinje po našem dizajnu za predsednički i diplomatski apartman hotela HYATT.

Kuhinje od medijapana i univera

Pored toga što proizvodimo klasične kuhinje od punog drveta brend Linea Milanovic proizvodi i ekskluzivne kuhinje od medijapana, kao i ekonomičnije kuhinje od univera.

Pored same besprekorne funkcionalnosti prilikom dizajna i izrade kuhinja po meri, uvek uzimamo u obzir afinitete klijenta, čime se prilagođavamo mogućnostima kupca. U tom domenu, moguće je dati predlog za izradu moderne kuhinje po meri u dve cenovne kategorije sličnih vizuelnih karakteristika a to su: standardne kuhinje od univera ili ekskluzivnije kuhinje od medijapana.

Moderne kuhinje

Moderne kuhinje su svakako nešto što predstavlja zaštitini znak kompanije Linea Milanovic. Prilikom izrade moderne kuhinje uvek se uzimaju u obzir aktuelni svetski trendovi i standardi. Kada je dizajn modernih kuhinja u pitanju, prvenstveno se rukovodimo poslednjim trendovima u Italiji i Nemačkoj.

Katalog kuhinja

Katalog kuhinja koji vam ovde predstvaljamo je samo mali deo kuhinja po meri koje izrađujemo. U ovom katalogu kuhinja su prezentovani prvenstveno proizvodi iz oblasti izrade kuhinja od medijapana i punog drveta, s time što se podrazumeva da se svaka kuhinja projektuje i definiše individualno u skladu sa željama kupca, od rasporeda ugradne tehnike do završne obrade i vrste materijala.