Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog namestaja » Plakari po meri

Plakari po meri

GLOSS ugradni plakar

deciji plakari po meri

Plakari po meri

GLOSS klizni plakar

klizni plakari 1

Plakari po meri

OAK ugaoni plakar

ugaoni plakari mdf 1

Plakari po meri

WHITE ugradni plakar

ugradni plakari 2

Plakari po meri

WENGE ugradni plakar

ugradni plakari sjajni paneli

Plakari po meri

GREY ugradni plakar

ugradni plakar glossy

Plakari po meri

FLAT ugradni plakar

ugrandi plakari mdf 4

Plakari po meri

IVORY ugradni plakar

ugradni plakari

Plakari po meri

Americki plakari, klizni plakari i ugradni plakari po meri predstavljaju standardni deo naše ponude i nameštaja. Plakari i klizna vrata koje proizvodimo mogu biti izrađeni od univera – u svim mogućim dezenima ili od medijapana koji može biti furniran prirodnim drvetom ili toniran u preko 1500 nijansi i biti skrojeni u svemu prema Vašim potrebama i prostoru. Na vratima plakara se po želji takođe mogu predvideti i frontovi od ogledala, običnog ili toniranog, kao i lakiranje u željenu nijansu u visokom sjaju.

Dizajn plakara, kao i završna obrada plakara, bilo da se radi o standardnim ili američkim plakarima, kliznim ili ugradnim plakarima, sama unutrašnjos plakara po meri, raspored polica i fioka kao i ostalih detalja se definiše sa Vama a uz pomoć naših arhitekata i dizajnera koji će Vam pomoći u otklanjanju svih nedoumica u našem prodajnom salonu u Beogradu, u ulici Krušedolska 7, pored Hrama Svetog Save.

Ukoliko se radi o ugradnim plakarima, po definisanju svih detalja sa našim dizajnerima, naši majstori će doći po precizne mere kako bi se plakar idealno uklopio u Vaš prostor.

U fazi same izrade plakara po meri, koja obično traje dve do tri nedelje koristimo isključivo najkvalitetnije uvozne okove i materijale koji zadovoljavaju najviše evropske standarde.