Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog nameštaja » Plakari

Plakari

GLOSS ugradni plakar

deciji plakari po meri

Plakari

CENA na upit

GLOSS klizni plakar

klizni plakari 1

Plakari

CENA na upit

MIRROR američki plakar

plakari sa ogledalom

Plakari

CENA na upit

OAK ugaoni plakar

ugaoni plakari mdf 1

Plakari

CENA na upit

WHITE ugradni plakar

ugradni plakari 2

Plakari

CENA na upit

WENGE ugradni plakar

ugradni plakari sjajni paneli

Plakari

CENA na upit

GREY ugradni plakar

ugradni plakar glossy

Plakari

CENA na upit

FLAT ugradni plakar

ugrandi plakari mdf 4

Plakari

CENA na upit

IVORY ugradni plakar

ugradni plakari

Plakari

CENA na upit

DIVISION američki plakar

ugradni plakari klizni

Plakari

CENA na upit

WENGE FL ugradni plakar

moderan ugradni plakar

Plakari

CENA na upit

Americki plakari, klizni plakari i ugradni plakari po meri predstavljaju standardni deo naše ponude i nameštaja. Plakari i klizna vrata koje proizvodimo mogu biti izrađeni od univera – u svim mogućim dezenima ili od medijapana koji može biti furniran prirodnim drvetom ili toniran u preko 1500 nijansi i biti skrojeni u svemu prema Vašim potrebama i prostoru. Na vratima plakara se po želji takođe mogu predvideti i frontovi od ogledala, običnog ili toniranog, kao i lakiranje u željenu nijansu u visokom sjaju.

Dizajn plakara, kao i završna obrada plakara, bilo da se radi o standardnim ili američkim plakarima, kliznim ili ugradnim plakarima, sama unutrašnjos plakara po meri, raspored polica i fioka kao i ostalih detalja se definiše sa Vama a uz pomoć naših arhitekata i dizajnera koji će Vam pomoći u otklanjanju svih nedoumica u našem prodajnom salonu u Beogradu, u ulici Krušedolska 7, pored Hrama Svetog Save.

Ukoliko se radi o ugradnim plakarima, po definisanju svih detalja sa našim dizajnerima, naši majstori će doći po precizne mere kako bi se plakar idealno uklopio u Vaš prostor.

U fazi same izrade plakara po meri, koja obično traje dve do tri nedelje koristimo isključivo najkvalitetnije uvozne okove i materijale koji zadovoljavaju najviše evropske standarde.