Trenutno ste ovde: Naslovna » Katalog namestaja » TV komode

TV komode

ROD tv komoda

moderna TV komoda

TV komode

Linea Milanović proizvodi TV komode kako modernog tako i klasicnog dizajna po individualnom zahtevu ili ’po meri’ koje izrađujemo od plemenitih prirodnih materijala kao što su medijapan najviseg kvaliteta i puno drvo. Dimenzije, završna obrada i detalji izrade se mogu birati za sve modele a u ponudi imamo veliki izbor uvoznog furnira, preko 1500 nijansi boja, a sve u cilju zadovoljenja najvisih estetskih i funkcionalnih zahteve naših klijenata.

Prilikom proizvodnje TV komoda i ostalog namestaja koristimo iskljucivo okove renomiranih evropskih proizvođača kao što su Blum, Hettich, Hafele i sl..

Ukoliko imate specifične zahteve za izradu TV komoda, nas stručni tim arhitekata i dizajnera vam moze pomoci prilikom dizajniranja TV komode. Osim navedenih usluga, nudimo vam i izradu nameštaja prema nacrtaima i/ili idejnim rešenjima vaših arhitekata i dizajnera.

U našem prodajnom salonu u Beogradu naše stručno osoblje će Vam pomoći u otklanjanju svih nedoumica i definisanju svih detalja vezanih za dizajn i izradu Vaše TV komode.