Trenutno ste ovde: Naslovna » Opremanje enterijera

Opremanje enterijera

Linea Milanovic… Enterijeri za hedonistePored standardnog proizvodnog programa nameštaja, naša kompanija nudi i kompletno opremanje enterijera koje podrazumeva opremanje stanova i kuća, opremanje kafića i barova, opremanje restorana, opremanje ekskluzivnih kancelarija i ofisa, kao i opremanje hotela, a u svemu prema individualnim zahtevima i željama klijenata.

Tim naših stručnjaka – arhitekata i dizajnera sa velikim iskustvom u realizaciji enterijera kako u Srbiji tako i u inostranstvu će Vam pomoći oko rešavanja svih dilema i nedoumica vezano za opremanje Vašeg enterijera i pružiti svu neophodnu pomoć oko definisanja svakog detalja. To je ujedno i naš moto – besprekornost i unikatnost svakog enterijera koji opremamo.

Prilikom opremanja enterijera, bilo da se radi o opremanju stana ili opremanju hotela, posebna pažnja se obraća na afinitete i ukus klijenta, kao i sam dizajn i odabir materijala za nameštaj, kako bi se dobio unificiran i prijatan ambijent. U proizvodnom procesu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale kao što su prvoklasni masiv, furnirani medijapan, kompozitni materijali poslednje generacije i uvozne okove evropskih proizvođača.

Takođe, opremanje enterijera koje nudimo podrazumeva i izradu nameštaja i elemenata enterijera po zadatom projektu.

Nakon definisanja svih detalja, naši majstori pristupaju uzimanju preciznih mera sa objekta i izradi personalizovanog nameštaja i elemenata enterijera. Praćenje kompletnog procesa, od faze predloga i dizajna do realizacije, i višestepena kontrola kvaliteta prilikom izrade omogućava nam da zadovoljimo prohteve i najzahtevnijih klijenata prilikom opremanja enterijera.

U ovoj galeriji možete videti samo jedan delić realizovanih i personalizovanih ekskluzivnih enterijera našeg brenda.