Trenutno ste ovde: Naslovna » Uredjenje i opremanje enterijera – galerija slika

Uredjenje i opremanje enterijera – galerija slika

Linea Milanovic… projektovanje enterijeraPored standardnog proizvodnog programa nameštaja, naša kompanija nudi i kompletno uredjenje enterijera koje podrazumeva uredjenje stanova i kuća, opremanje kafića i barova, opremanje restorana, opremanje ekskluzivnih kancelarija i ofisa, kao i uredjenje hotela, a u svemu prema individualnim zahtevima i željama klijenata.

Tim naših stručnjaka – arhitekata i dizajnera sa velikim iskustvom u realizaciji enterijera kako u Srbiji tako i u inostranstvu će Vam pomoći oko rešavanja svih dilema i nedoumica vezano za uredjenje Vašeg enterijera i pružiti svu neophodnu pomoć oko definisanja svakog detalja. To je ujedno i naš moto – besprekornost i unikatnost svakog enterijera koji opremamo.

Prilikom uredjenja enterijera, bilo da je u pitanju uredjenje stana, hotela, kafica ili restorana posebna pažnja se obraća na afinitete i ukus klijenta, kao i sam dizajn i odabir materijala za nameštaj, kako bi se dobio unificiran i prijatan ambijent. U proizvodnom procesu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale kao što su prvoklasni masiv, furnirani medijapan, kompozitni materijali poslednje generacije i uvozne okove evropskih proizvođača.

Takođe, uredjenje enterijera koje nudimo podrazumeva i izradu nameštaja i elemenata enterijera po zadatom projektu.

Nakon definisanja svih detalja, naši majstori pristupaju uzimanju preciznih mera sa objekta i izradi personalizovanog nameštaja i elemenata enterijera. Praćenje kompletnog procesa, od faze predloga i dizajna do realizacije, i višestepena kontrola kvaliteta prilikom izrade omogućava nam da zadovoljimo prohteve i najzahtevnijih klijenata prilikom opremanja enterijera.

U ovoj galeriji slika možete videti samo jedan delić realizovanih i personalizovanih ekskluzivnih enterijera našeg brenda. U pitanju su rešenja za uredjenje stana, dnevnog boravka, kuhinje, kafica, hotela i restorana.