Barske Stolice za Terasu i Baštu

Popularni barovi, restorani i kafići privlače veliki broj ljudi čim dođe proleće. Bastenske barske stolice predstavljaju ležernu opciju za sedenje dok gosti uživaju u naručenom piću. Naše baštenske barske stolice, kao i barske stolice za terasu su dizajnirane po najnovijim italijanskim trendovima od pažljivo odabranih materijala, za vrhunsku udobnost, dugotrajnost i estetiku. Namenjene za šankove i barske stolove na otvorenom, kao outdoor nameštaj, otporne su na vremenske uticaje.
Elegantne bastenske barske stolice i barske stolice za terasu su potrebne svakom modernijem lokalu. Naše barske stolice su vrhunskog kvaliteta i sigurno će zadovoljiti vaša očekivanja. Bastenske barske stolice, kao i barske stolice za terasu su takodje pogodna opcija za manje prostore jer stvaraju ugodniji ambijent i istovremeno "pozivaju" goste da se duže zadrže.
Izbor između baštenskih stolica različitih stilova omogućava savršeno uklapanje u enterijerska rešenja terasa kafića, restorana, klubova. Kontaktirajte nas i poručite bastenske barske stolice i/ili barske stolice za terasu kako biste napravili harmoničan ambijent gde će gosti maksimalno uživati.

Pretraga: