Bastenski Stolovi i Stolovi za Terase

Baštenski stolovi predstavljaju jedan od glavnih elemenata baštenskog nameštaja prema kome se uklapaju i prilagođavaju ostali elementi spoljne dekoracije. Naši baštenski stolovi i stolovi za terase imaju savršen balans kvaliteta i dizajna, izrađeni su od najboljih materijala i poseduju italijanski dizajn. Stolovi za terase, ali pre svega baštenski stolovi su izloženi raznim vremenskim neprilikama i iz tog razloga je neophodno da budu izrađeni od kvalitetnog materijala kako bi opstali i bili dugovečni.
Baštenski sto je nezaobilazno mesto svakog okupljanja na otvorenom. Zato je neophodno da on bude čvrst, stabilan, otporan i dovoljno prostran za celo društvo. Bastenski stolovi, odnosno stolovi za terase se javljaju u dva oblika. Okrugli i pravougaoni. Možda pravougaoni baštenski stolovi nude veće mogućnosti, jer uz njih možete upariti kako fotelje, tako i obične stolice.
U našoj ponudi su pažljivo odabrani baštenski stolovi, od najkvalitetnijih materijala, modernog italijanskog dizajna, lako uklopivi kako u ugostiteljske, tako i u stambene luksuzne enterijere.

Pretraga: