Komode

U našoj ponudi imamo veliki asortiman komoda za opremanje enterijera - od komoda za dnevne sobe, spavaće sobe, predsoblja, komoda za trpezarije i td. U ponudi imamo kako klasične komode tako i komode modernog dizajna. Sve naše komode mogu biti izrađene kao komode sa fiokama, dvokrilne komode, trokrilne komode, i kao bilo koje druge koje odgovaraju vašim željama i mogućnostima prostora.

Moderne komode se pretežno izrađuju od furniranog ili farbanog medijapana visokog. U ponudi imamo preko 1500 nijansi za prekrivno farbanje italijanskim bojama i lakovima na PU ili vodenoj bazi po želji klijenta.

Klasične komode izrađuju se pretežno od punog drveta prvoklasnog kvaliteta u kombinaciji sa furniranim medijapanom čime se postiže visoki kvalitet i dugotrajnost nameštaja. U ponudi imamo više desetina tonova za bajcovanje uvoznih italijanskih proizvođača, dok lakiranje može biti izvedeno u mat, polu sjaju ili visokom sjaju.

Kako se svaki komad izrađuje individualno imate mogućnost odabira dimenzija i završne obrade za bilo koji proizvod, a naš stručni tim će se potruditi da vam da najbolji savet pri odabiru kako bi se Vaša komoda uklopila u Vas enterijer..

Naš nameštaj opremljen je najkvalitetnijim okovima evropskih proizvođača kao što su Bloom, Hettich, Hafele...

Osim naše standardne ponude posetom našeg izložbenog salona možete dobiti i uslugu dizajniranja jedinstvenog proizvoda koji će ispuniti sve vaše specifične zahteve, a u svemu prema poslednjim svetskim standardima. Takođe naš stručni tim će otkloniti sve nedoumice koje imate oko izrade Vašeg nameštaja.