TV Kompozicije

U ponudi fabrike Linea Milanović možete pronaći veliki izbor ekskluzivnih TV kompozicija prema poslednjim svetskim trendovima, izrađenih kombinovanjem plemenitih materijala poput punog drveta i furniranog ili farbanog medijapana visokog kvaliteta. TV kompozicije ili 'media zid' se rade individualno, prema dimenzijama i zahtevima klijenata. U ponudi imamo veliki izbor furnira kao i više od 1500 nijansi boja italijanskih proizvođača za prekrivno farbanje TV kompozicija.

Prilikom proizvodnje TV kompozicije koriste se okovi iskljucivo renomiranih evropskih proizvođača kao što su Bloom, Hettich, Hafele i drugi.

Bilo da imate specifične zahteve estetske ili funkcionalne prirode na raspolaganju vam je naš stručni tim koji će osmisliti TV kompoziciju individualno za Vas, a u svemu prema poslednjim svetskim standardima. Osim naše usluge dizajna, na raspolaganju je mogućnost izrade nameštaja prema Vasim idejama i nacrtima.

U našem prodajnom salonu u Beogradu naše stručno osoblje će Vam pomoći u otklanjanju svih nedoumica i definisanju svih detalja vezanih za dizajn i izradu Vaše TV kompoziicje.