Izrada Kreveta Po Meri

Kreveti od punog drveta spadaju u grupu proizvoda na koje smo vrlo ponosni i po kojima se naš brend izdvaja od ostalih. Široka lepeza najlepših modernih singl i bračnih kreveta po meri u kombinaciji sa velikim izborom materijala na odabir za vaš model, bilo da je u pitanju drveni krevet ili tapacirani krevet, svakako čine naše modele jedisntvenim.

Bilo da se radi o modernim tapaciranim ili drvenim krevetima po meri, dizajniranim po poslednjim svetskim trendovima ili klasičnijim i tradicionalnijim modelima od masiva, posebno razrađena konstrukcija kreveta od punog drveta je ista kod svih modela i omogućuje nam da jedini dajemo garanciju od 15 godina!

Obzirom na činjenicu da se naši singl i bračni kreveti po meri rade po porzdžbini, osim dimenzija možete birati i materijale ali i detalje kao sto su visina i širina uzglavlja i sl..

Za dodatnu funcionalnost, naši drveni kreveti se mogu opremiti i podiznim mehanizmima vrhunskog kvaliteta, čime prostor ispod kreveta dobija još jednu funkciju. Takođe moguće je poručiti i krevet sa fiokom za posteljinu.

Uz moderni krevet od punog drveta, svakako možete razmotriti i naše natkasne koje predstavljaju još jedan biser iz našeg proizvodnog programa.