Bračni kreveti i singl kreveti

...spadaju u grupu proizvoda na koje smo vrlo ponosni i po kojima se naš brend izdvaja od ostalih. Široka lepeza atraktivnih modela bračnih i singl kreveta u kombinaciji sa velikim izborom materijala na odabir za vaš model, bilo da se radi o drvenim krevetima ili tapaciranim krevetima svakako čine naše modele jedisntvenim.

Bilo da se radi o modernim tapaciranim ili drvenim krevetima, dizajniranim po poslednjim svetskim trendovima ili klasičnijim i tradicionalnijim modelima od masiva, posebno razrađena konstrukcija od punog drveta je ista kod svih modela i omogućuje nam da jedini damo garanciju od 15 godina!

Obzirom da se bračni i singl kreveti rade po porudžbini, osim materijala možete birati i dimenzije ali i detalje kao sto su visina i širina uzglavlja i sl..

Za dodatno odlaganje moguće je ugraditi podizne mehanizme vrhunskog kvaliteta, čime prostor ispod kreveta dobija još jednu funkciju. Takođe moguće je ugraditi i fioke za posteljinu.

Uz Vaš krevet, svakako možete pogledati i naše natkasne koje predstavljaju još jedan biser iz našeg proizvodnog programa.