Klasične Kuhinje

Dizajn i izrada klasične kuhinje po meri ili rustične kuhinje po meri najčešće predstavlja prvi korak pri opremanju doma. Mnoštvo je detalja koji utiču na izgled, dizajn a samim tim i cene klasične kuhinje po meri, a puno je i mogućnosti za izradu kuhinje. Linea Milanović je brend koji će vam obezbediti najbolji dizajn i vrhunski kvalitet prilikom izrade klasične kuhinje po meri po najboljoj ceni, bilo da je kuhinja klasična ili rustična kuhinja sa nekim od efekata patine.
 
Naš stručni tim sa velikim iskustvom u dizajniranju, kao vrhunski majstori sa dugogodisnjim iskustvom u oblasti izrade klasičnih kuhinja po meri stoje Vam na raspolaganju za izradu klasične kuhinje, kao i rustčne kuhinje po meri i prema vašem projektu, idejnom rešenju ili prema projektu našeg tima.
 
Klasične kuhinje izrađujemo isključivo od najkvalitetnijih materijala kao što je puno drvo i furnirani i farbani medijapan.
Sam proizvodni process klasičnih kuhinja podrazumeva upotrebu punog drveta - bukve, hrasta, oraha i dr.. Klasične kuhinje se uglavnom rade u kombinaciji sa medijapan pločama kako bi se postigla dugogodišnja stabilnost materijala.
 
Klasične kuhinje po meri za radnu ploču mogu imati granit, puno drvo ili neki od kompozitnih materijala, poput GranMatrix-a na Vaš izbor, a dekorativne ručice, šarke i skriveni mehanizmi koje koristimo, proizvedeni su iskljucivo od strane renomiranim evropskih proizvođača i garantuju dugovečnost i pouzdanost vase klasične kuhinje po meri.