Moderne Kuhinje

Linea Milanovic proizvodi moderne kuhinje po meri, najvišeg nivoa, po vašem projektu ili dizajnirane specijalno za Vaš prostor od strane našeg stručnog tima sa međunarodnim iskustvom u oblasti dizanajna kuhinja po meri.

Naše kuhinje po meri se proizvode od najsavremenijih visokokvalitetnih materijala, u svemu prema svetskim – prvenstveno italijanskim i nemačkim standardima i trendovima. Za završnu obradu moderne kuhinje se koristi uglavnom medijapan – furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast, orah, tikovina, venge itd..) ili se moze raditi moderna kuhinja po meri lakirana poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj – od mat do 100% sjaj. Takodje nudimo i mogućnost izrade staklenih vrata za gornje elemente moderne kuhinje po meri.

Radne ploče za kuhinju po meri se se takođe biraju i prilagođavaju vašem ambijentu zeljama. Pored standardnih radnih ploča za moderne kuhinje po meri, u ponudi imamo i ekskluzivnije radne ploče od kompozitnih materijala, kao naprimer GranMatrix. Radne poče takođe mogu biti izradjene od prirodnog kamena, mermera i sl.

Prilikom projektovanja i izrade modernih kuhinja po meri koristimo isključivo okove renomiranih nemačkih proizvođača, kao što je Blum i sl.

Iskustvo u oblasti projektovanja i proizvodnje kuhinja, vrhunski kvalitet izrade i prefinjen dizajn nas čini šampionima u ovoj oblasti, što između ostalog potvrđuju realizovane kuhinje po našem dizajnu za predsednički i diplomatske apartmane hotela HYATT.

Sta izabrati za kuhinju? Kuhinju od univera / iverice ili od kuhinju od medijapana?

Pored proizvodnje klasične kuhinje od punog drveta brend Linea Milanovic proizvodi i ekskluzivne moderne kuhinje od medijapana, kao i ekonomičnije kuhinje od univera.

U suštini, osnovna razlika izmedju univera i medijapana ili MDF-a (Medium Density Fibreboard) je u gustini materijala – Medijapan je znatno gušći, a samim tim i otporniji i izdrzljiviji, uključujići i otpornost na vlagu, što dozvoljava gotovo neograničene mogućnosti manipulacije u završnoj obradi prilikom izrade modernih kuhinja po meri. Dakle ono što ga čini znatno luksuznijim a samim tim i skupljim je zapravo finalno lakiranje i farbanje u više slojeva kvalitetnim lakovima i farbama za izradu kuhinje.

Dakle šta je bolje, kvalitetnije, luksuznije za izradu moderne kuhije po meri? Svakako Medijapan.

Pored same besprekorne funkcionalnosti prilikom dizajna i izrade modern kuhinje po meri, obavezno uzimamo u obzir afinitete klijenta ali i budzet, te je moguće dati predlog za izradu moderne kuhinje po meri u dve cenovne kategorije sličnih vizuelnih karakteristika a to su: standardne kuhinje od univera ili ekskluzivnije kuhinje od medijapana.

 

Moderne kuhinje po meri.

Moderne kuhinje su svakako nešto što predstavlja zaštitini znak kompanije Linea Milanovic. Prilikom izrade moderne kuhinje uvek se uzimaju u obzir poslednji svetski trendovi u oblasti dizajna i proizvodnje kuhinja po meri. Kada je dizajn modernih kuhinja po meri u pitanju, prvenstveno se rukovodimo poslednjim trendovima u Italiji i Nemačkoj.

 

Katalog kuhinja

Katalog kuhinja koji vam ovde predstvaljamo je samo mali deo kuhinja po meri koje izrađujemo. U ovom katalogu kuhinja su prezentovani prvenstveno proizvodi iz oblasti izrade kuhinja od medijapana, s time što se podrazumeva da se svaka kuhinja po meri projektuje i definiše individualno u skladu sa željama kupca, od rasporeda ugradne tehnike do završne obrade i vrste materijala.