Kreveti

Bracni kreveti i singl kreveti spadaju u grupu proizvoda na koje smo vrlo ponosni i po kojima se nas brend izdvaja od ostalih. Siroka lepeza atraktivnih modela bracnih i singl kreveta u kombinaciji sa velikim izborom materijala na odabir za vas model, bilo da se radi o drvenim krevetima ili tapaciranim krevetima svakako cine nase modele jedisntvenim.

Bilo da se radi o modernim tapaciranim ili drvenim krevetima, dizajniranim po poslednjim svetskim trendovima ili klasicnijim i tradicionalnijim modelima od masiva, posebno razradjena konstrukcija od punog drveta je ista kod svih modela i omogucuje nam da jedini damo garanciju od 15 godina!

Obzirom da se bracni i singl kreveti rade po porudzbini, osim materijala mozete birati i dimenzije ali i detalje kao sto su visina i sirina uzglavlja i sl..

Za dodatno odlaganje moguce je ugraditi podizne mehanizme vrhunskog kvaliteta, čime prostor ispod kreveta dobija još jednu funkciju. Takodje moguce je ugraditi i fioke za posteljinu.

Uz Vas krevet, svakako mozete pogledati i nase natkasne koje predstavljaju jos jedan biser iz naseg proizvodnog programa.