TRPEZARIJE

Trpezarijski stolovi
22 proizvoda
Trpezarijski stolovi svakako prestavljaju veoma bitan komad namestaja i detalj u svakom domu. Iz tog razloga smo kreirali preko 20 unikatnih i originalnih modela trpezarijskih stolova, jedinstvenih na nasem tržištu. Estetska origilanost i...
Pogledaj proizvode
Trpezarijske stolice
48 proizvoda
Trpezarijske stolice sa ili bez rukonaslona, apsolutnog kvaliteta, pristupačne cene i sofisticiranog dizajna su ponos naše fabrike koja proizvodi vrhunske moderne stolice i klasične trpezarijske stolice. Naše stolice za trpezarije se...
Pogledaj proizvode
Barske stolice
13 proizvoda
Barske stolice za opremanje trpezarijeiz našeg proizvodnog asortimana karakteriše jako kvalitetna izvedba i atrakrtivan dizajn. Naše barske stolice se izrađuju od pnog drveta bukve ili hrasta a toniranje barskih stolica se radi...
Pogledaj proizvode

TRPEZARIJE

Proizvodnja nameštaja za trpzarijeu koji spadaju trpezarijski stolovi i trpezarijske stolice je segment po kome smo naširoko prepoznatljivi, prvenstveno po vrhunskom kvalitetu i sofisticiranom dizajnu našeg nameštaja za trpezarije, pogotovu stolova za trpezarije i trpezarijskih stolica.

Kompanija LINEA MILANOVIC je lider kvaliteta i dizajna trpezarijskih stolova i trpezarijskih stolica u koje spadaju kako klasični stolovi i stolice, tako i trpezarijski stolovi i stolice modernog dizajna.

Prilikom proizvodnje trpezarijskog nameštaja koristimo isključivo najkvalitetnije materijale – za stolice za trpezarije, kao što je puno drvo bukve ili hrasta prve klase, italijasnku kozu I vrhunske meblove na izbor klijenta, dok se za trpezrijske stolove koristi prvenstveno furnirani medijapan u kombinaciji sa punim drvetom najviseg kvaliteta.

Zahvaljujući vrhunskim majstorima, dobro opremljenoj proizvdnji, velikom izboru materijala na odabir za nameštaj za trpezarije, našem stručnom timu koji će vam pomoći u otklanjanju nedoumica, u mogucnosti smo da odgovorimo na bilo koje zahteve za opremanje trpezarija na najvišem nivou, ali ostalih delovaVašeg enterijera.

Nagrade i priznanja koje smo dobili za dizajn i kvalitet trpezarijskog nameštaja – trpezarijskih stolova i trpezarijskih stolica su samo jos jedna potvrda sofisticiranosti, kavliteta i renomea naših proizvoda.