Osvežite svoj prostor i organizujte svoju garderobu na potpuno novi način uz naš jedinstveni Wallk-In plakar izrađen po meri. Ovaj plakar je prilagodljiv vašim potrebama i estetskim preferencijama, stvarajući savršen spoj funkcionalnosti i elegancije u vašem domu.

Wallk-In Plakar omogućava vam da sami kreirate idealan raspored polica, vješalica, fioka i ostalih elemenata. Bilo da imate veći broj haljina, cipela, košulja ili drugih komada garderobe, plakar će biti prilagođen baš vama.

Otpornost na habanje i visokokvalitetna završna obrada garantuju da će plakar zadržati svoj izgled i funkcionalnost godinama.

Iskoristite svaki kutak svog plakara pametno, bilo da je reč o vešalici za dugačke haljine ili pametno dizajniranim fiokama za manje predmete.

Opcionalno, možete dodati modernu LED rasvjetu ili pametne senzore za dodatnu praktičnost. Sistem rasvjete će vam pomoći da jasno vidite sve svoje komade garderobe, dok će senzori omogućiti lak pristup bez potrebe za ručnim otvaranjem vrata.

Posetite naš show-room, a stručni tim arhitekata i dizajnera će Vam pomoći da odaberete pravu kombinaciju materijala i funkcionalan raspored elemenata.

 

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

  • Mogućnost izrade po meri.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: