FAQ

Najčešće postavljana pitanja

Gde se može pogledati nameštaj brenda Linea Milanovic?

Najveći deo našeg asortimana proizvoda možete pogledati na nasem vebsajtu. Jedan deo asortimana se može videti u prodajno-izlozbenom salonu u ul. Vojislava Ilića 59 u Beogradu.

Od kog materijala se proizvodi nameštaj Linea Milanovic?

Naš nameštaj se proizvodi od najkvalitetnijih materijala, prvenstveno prirodnih, kao sto je puno drvo, a u skladu sa posledjim svetskim trendovima i standardima. U zavisnosti od vrste proizvoda, koristi se prvoklasna parena bukva, hrast ili jasen, toniran u željenu nijansu, kao i furnirani medijapan u svim vrstama prirodnog furnira, toniran i lakiran po želji kupca. Za nameštaj sa okovima primenjuju se iskljucivo najkvalitetniji nemački mehanizmi.

Da li je moguće poručiti namestaj od druge vrste drveta osim bukve?

Za nameštaj koji se u potpunosti izrđjuje od masiva, kao što su stolice, kao i gotovo sav namestaj klasicnog stila, kao i neki modeli kreveta, uz određenu doplatu se mogu izraditi i od druge vrste drveta, kao što je hrast, jasen, orah, trešnja i dr.

Da li nameštaj može biti rađen i u drugim bojama drveta?

Pored standardnih vrsta drveta i kataloških tonaliteta na izbor, nameštaj može biti izrađen i prema uzorku koji dostavi kupac. Ova izmena ne utiče na cenu proizvoda, ali u nekim slučajevima može uticati na rok isporuke.

Da li tapacirani nameštaj može biti presvučen materijalima po izboru kupca?

Pored zaista velike ponude izuzetno kvalitetnog uvoznog mebla, italijanske kože i eko kože koje imamo, klijent može doneti i svoj mebl za tapaciranje naših modela, pod uslovom da po kvalitetu ispunjava tehničko kvalitativne uslove.

Da li se dimenzije mogu birati?

Osim za stolice i fotelje, za apsolutno sve naše proizvode se mogu birati dimenzije.

Da li osim ponuđenog asortimana proizvodite i nameštaj po želji kupca?

Naravno. Nudimo izradu kako komadnog nameštaja (osim stolica) tako i elemenata enterijera, u svemu prema želji kupca, bilo da se radi o pojedinačnim komadima ili komplentom opremanju enterijera . Mozete doneti Vase nacrte, skice ili fotografije, a naše arhitekte vam mogu pomoći i oko samog dizajna željenog nameštaja.

Da li izlazite na teren kad je u pitanju nameštaj ‘po meri’, kao sto su kuhinje i ugradni plakari?

Ukoliko nemate projekat za izradu nameštaja 'po meri', kao sto su kuhinje i plakari, procedura je da klijent dolazi sa okvirnim merama kuhinje ili drugog prostora, nakon čega naše arhitekte dogovaraju dizajn kuhinje i daju okvirnu ponudu na osnovu dobijenih mera. Po prihvatanju posla i uplate avansa naši majstori obavezno dolaze radi uzimanja tačnih mera.

Da li dajete garanciju za kvalitet i funkcionalnost nameštaja?

Obzirom da se kompletan proces proizvodnje nameštaja – od sušenja drveta, sklapanja, pripreme za farbanje, samo lakiranje, tapaciranja odvija pod najstrožom kontrolom u našem pogonu, dajemo potpunu garanciju za svaki deo nameštaja. Standardna garancija je 2 godine, dok na konstrukciju svih nasih kreveta dajemo 15 godina garancije!

Koji je rok isporuke nameštaja?

U zavisnosti od obima i trenutnog stanja zauzetosti u proizvodnji, rok isporuke može varirati, od 30-45 dana od momenta poručivanja, o čemu se klijent obaveštava prilikom poručivanja.

Kako i gde se može poručiti nameštaj?

Nameštaj se poručuje u našem prodajnom salonu u Beogradu, prilikom čega se definišu svi detalji. Tom prilikom se plaća od 30 do 50% avansa od ukupne vrednosti posla. Ostatak se, plaća pre isporuke i montaze, a u odredjenim slucajevima moze biti placen prilikom same dostave (Kada je komadni namestaj u pitanju i dostava na teritoriji grada Beograda) .

Da li nudite uslugu uredjenja i projektovanja, to jest dizajna enterijera?

Naravno. Možete se dogovoriti direktno sa našim arhitektom oko izrrade individualnog projekta i dizajna vašeg enterijera bilo koje vrste. Njegovo iskustvo na međunarodnom nivou na veoma eskluzivnim projektima u Italiji, Španiji, Rusiji, Americi i Srbiji biće Vam od neprocenjive vrednosti kod unikatnosti i ekskuziviteta dizajna, a i kada je reč o primeni poslednjih svetskih trendova u Vašem ambijentu. Ove usluge se naplaćuju, a cena zavisi od kompleksnosti samog projekta i obima intervencije.


Linea Milanovic

+381 11 2442070

+381 11 2441142

sales@lineamilanovic.com