OPREMANJE HOTELA

Opremanje hotela i proizvodnja nameštaja za hotele je proces koji zahteva dobro organizovan tim stručnjaka i arhitekata, fleksibilnu proizvodnju i vrhunske majstore, a za opremanje hotela veoma su vazni dobro organizovan proizvodni proces, kontrola kvaliteta i logistika.

Kompanija LINEA MILANOVIĆ se pored izrade Hi-End komadnog nameštaja bavi i projektovanjem i izradom nameštaja za opremanje hotela t.j. proizvodnjom nameštaja za hotele, kao i proizvodnjom elementa fiksnog enterijera po projektu od punog drveta i furniranog medijapana za hotele. Mi nudimo apsolutni kvalitet po najboljim cenama za opremanje hotela nameštajem za hotele.

Naš nameštaj za hotele ispunjava sve tehničke zahteve koji se nameću pri opremanju hotela, kao i zahteve vezane za kvalitet materijala za opremanja hotela nameštajem za hotele.
Zahvaljujući fleksibilnosti naše proizvodnje, vrhunskim majstorima i timu naših arhitekata, u mogućnosti smo da odgovorimo na gotovo sve zahteve za opremanje hotela i za proizvodnju nameštaja za hotele - kako za sobe razlicite kategorije tako i za nameštaj za javne prostore hotela: nameštaj za restorane, lobije, lounge bar -ove, recepcije i td

Ponos naše firme predstavlja opremanje predsedničkog i diplomatskog apartmana hotela Hyatt u Beogradu ali i proizvodna nameštaja za opremanje mnogih drugih hotela od 3, 4 i 5 zvezdica.
Dugačak spisak referenci opremljenih hotela, kao i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je dobila naša kompanija, još jedan su pokazatelj apsolutnog kvaliteta iza koga stojimo!