Dizajn-enterijera-rešenja-za-male-stanove-Sakura park-Linea-Milanovic

Enterijer stana – Sakura park

Galerija opremanja Galerija opremanja - Linea Milanović

GODINA: 2023

POVRŠINA:

LOKACIJA: Beograd, Sakura park

INTERVENCIJA: Dizajn i opremanje enterijera

STATUS PROJEKTA: Realizovano

Pročitaj više

Realizovan dizajn enterijera stana u novom naselju na Novom Beogradu, Sakura park.

Svaki centimetar ovog prostora je promišljeno dizajniran da stvori harmoničan spoj stila, funkcionalnosti i sofisticiranosti.

Kuhinja je pravo remek-delo, koja se može pohvaliti zadivljujućom kombinacijom mat crnih i sjajno belih nijansi sa diskretnim zlatnim detaljima. Šema boja stvara upečatljiv kontrast, dodajući dubinu prostoru. Kada uđete, vaše oči odmah privlači komoda sa ogledalom, istog stila kao kuhinja, pedantno izrađena od visokokvalitetnog medijapana.

Da bi se dodatno poboljšao ambijent, kuhinja je okupana mekim, toplim osvetljenjem, stvarajući prijatnu i privlačnu atmosferu. Pažljivo postavljeni reflektori ističu ključne karakteristike, naglašavajući elemenata i zlatne akcente.

Enterijer stana je osmišljen u open space konceptu što doprinosi osećaju većeg prostora, te se u nastavku kuhinje nalazi dnevni boravak koju krasi tv komoda izrađena po meri od farbanog medijapana u boji zlata sa mermernom gornjom pločom.

Trpezarijski sto i klub stočić izrađeni su po meri kako bi se idealno uklopili u prostor. Trpezarijski sto je pokriven staklenom pločom, dok je klub stočić pokriven mermernom pločom iste nijanse kao i tv komoda.

Spavaća soba je opremljena francuskim krevetom i noćnim stočićem takođe izrađenim po meri.

Stan je namenjen za izdavanje, a kombinuje modernu eleganciju, funkcionalnost i dodir glamura za udoban boravak gostiju

Pretraga: