Izrada Kreveta Po Meri

Tapacirani kreveti po meri spadaju u grupu proizvoda na koje smo vrlo ponosni i po kojima se naš brend izdvaja od ostalih. Široka lepeza najlepših modernih singl i bračnih kreveta po meri u kombinaciji sa velikim izborom materijala na odabir za vaš model, svakako čine naše modele jedinstvenim. Kada su u pitanju moderni tapacirani kreveti po meri, dizajnirani po poslednjim svetskim trendovima i izrađeni po najvišim standardima, omogućuje nam da jedini dajemo garanciju od 15 godina!

Obzirom na činjenicu da se naši singl i bračni kreveti po meri rade po porudžbini, osim dimenzija možete birati i materijale, ali i detalje kao što su visina i širina uzglavlja i sl. Naši moderni kreveti po meri nisu jedino sa čime se ponosimo, takođe možete razmotriti i naše natkasne koje predstavljaju još jedan biser iz našeg proizvodnog programa.

Sa ponosom možemo istaći da osim Beograda, Novi Sad je grad odakle smo dobili veliki broj porudžbina i grad gde su naši moderni kreveti po meri ulepšali mnogo domova. Ukoliko vam je potrebna usluga izrada kreveta po meri, a Novi Sad je mesto odakle nas zovete, budite sigurni da je Linea Milanović prava "adresa" gde će vaša zamisao biti pretočena u realnost.

Pretraga: