Izrada Kreveta Po Meri

Kreveti od punog drveta spadaju u grupu proizvoda na koje smo vrlo ponosni i po kojima se naš brend izdvaja od ostalih. Široka lepeza najlepših modernih singl i bračnih kreveta po meri u kombinaciji sa velikim izborom materijala na odabir za vaš model, bilo da su u pitanju drveni kreveti ili tapacirani kreveti, svakako čine naše modele jedinstvenim.

Bilo da su u pitanju moderni tapacirani kreveti ili drveni kreveti po meri, dizajnirani po poslednjim svetskim trendovima ili klasični i tradicionalniji modeli od masiva, posebno razrađena konstrukcija kreveta od punog drveta je ista kod svih modela i omogućuje nam da jedini dajemo garanciju od 15 godina!

Obzirom na činjenicu da se naši singl i bračni kreveti po meri rade po porudžbini, osim dimenzija možete birati i materijale, ali i detalje kao što su visina i širina uzglavlja i sl..

Za dodatnu funcionalnost, naši drveni kreveti po meri se mogu opremiti i podiznim mehanizmima vrhunskog kvaliteta, čime prostor ispod kreveta dobija još jednu funkciju. Takođe, moguće je poručiti i krevet sa fiokom za posteljinu.

Uz moderni krevet od punog drveta, svakako možete razmotriti i naše natkasne koje predstavljaju još jedan biser iz našeg proizvodnog programa.

Pretraga: