Trpezarijski stolovi svakako prestavljaju veoma bitan komad nameštaja i detalj u svakom domu

Iz tog razloga smo kreirali preko 20 unikatnih i originalnih modela trpezarijskih stolova, jedinstvenih na našem tržištu.

Estetska origilanost i funkcionalnost u kombinaciji sa vrhunskom zavrsnom obradom i konstrukcijom od punog drveta siguran je recept za kvalitetan trpezarijski sto koji će dugi niz godina ulepšavati Vas prostor.

Posebnu pogodonost predstavlja činjenica da je fabrika nameštaja Linea Milanović nudi mogućnosti izrade stolova i po vašoj želji, meri i nacrtu. Stojimo vam na raspolaganju za sve funkcionalne i estetske dileme i svakodnevno klijentima dajemo najbolje savete kada je njihov stambeni ili ugostiteljski prostor u pitanju.

Osim modela, moguće je svakako birati i dimenzije i boje trpezarijskog stola, kao i to da li je sto na rasklapanje ili fiksan, tako da ce se svakako savršeno uklopi u vaš prostor. Skrivena razvlačenja i dodatne ploče skrivene u konstrukciji trpezarijskog stola, omogućavaju vam da bez imalo muke svoj sto brzo i lako proširite i obezbedite mesto više za njim.

Kada je odabir boja u pitanju, na raspolaganju je širok spektar tonova za bajcovanje, raznih efekata kao i nekoliko hiljada boja. Visina sjaja - od mat do visokog sjaja još jedna je mogućnost koja se klijentu ostavlja na odabir.

Tim naših stručnjaka u izložbenom salonu u Beogradu Vam stoje na raspolaganju za sve dileme, pitanja i želje.