Trpezarijski Stolovi po Meri - Linea Milanovic

Trpezarijski Stolovi po Meri

Projektovanje i izrada

Izrada Trpezarijskih Stolova od Punog Drveta po Meri

Kreirali smo preko 20 unikatnih i modernih trpezarijskih stolova od punog drveta, jedinstvenih na našem tržištu.

Posebnu pogodonost predstavlja činjenica da je fabrika nameštaja Linea Milanović nudi mogućnosti izrade trpezarijskih stolova po meri, želji i nacrtu. Stojimo vam na raspolaganju za sve funkcionalne i estetske dileme pri odabiru modernog trpezarijskog stola i svakodnevno klijentima dajemo najbolje savete kada je njihov stambeni ili ugostiteljski prostor u pitanju.

Estetska origilanost i funkcionalnost trpezarijskih stolova po meri, u kombinaciji sa vrhunskom zavrsnom obradom i konstrukcijom od punog drveta siguran je recept za kvalitetan trpezarijski sto koji će dugi niz godina ulepšavati Vas kuhinjski prostor.

Osim dimenzija, moguće je svakako birati i modele, boje i oblike - od raznih nepravilnih oblika, preko ovalnih trpezarijskih stolova, sve do okruglih stolova na razvlačenje. Odabirom trpezarijsog stola na razvlačenjee, obezbeđujete bolju iskorišćenost prostora kao i savršeno uklapanje u enterijer. Skrivena mogućnost rasklapanja trpezarijskog stola i dodatne ploče skrivene u konstrukciji, omogućavaju vam da bez imalo muke svoj sto brzo i lako proširite i obezbedite mesto više za njim.

Kada je odabir boja u pitanju, na raspolaganju je širok spektar tonova za bajcovanje, raznih efekata kao i nekoliko hiljada boja. Visina sjaja - od mat do visokog sjaja još jedna je mogućnost koja se klijentu ostavlja na odabir pri poručivanju trpezarijskog stola po meri.

Tim naših stručnjaka u izložbenom salonu u Beogradu Vam stoje na raspolaganju za sve dileme, pitanja i želje.