Trpezarijski stolovi po meri - Linea Milanovic

Trpezarijski stolovi po meri

Projektovanje i izrada

Izrada trpezarijskih stolova od punog drveta po meri

Kreirali smo preko 20 unikatnih i modernih trpezarijskih stolova od punog drveta, jedinstvenih na našem tržištu.

Posebnu pogodonost predstavlja činjenica da fabrika nameštaja Linea Milanović nudi mogućnost da se vrši izrada trpezarijskih stolova po meri, želji i nacrtu. Stojimo vam na raspolaganju za sve funkcionalne i estetske dileme kad su u pitanju moderni trpezarijski stolovi i svakodnevno klijentima dajemo najbolje savete kada je njihov stambeni ili ugostiteljski prostor u pitanju.

Estetska originalnost i funkcionalnost trpezarijskih stolova po meri, u kombinaciji sa vrhunskom završnom obradom i konstrukcijom od punog drveta siguran je recept kad su vam potrebni kvalitetni trpezarijski stolovi koji će dugi niz godina ulepšavati Vaš kuhinjski prostor.

Osim dimenzija, moguće je svakako birati i modele, boje i oblike - od raznih nepravilnih oblika, preko ovalnih trpezarijskih stolova, sve do okruglih stolova na razvlačenje. Trpezarijski stolovi na razvlačenje obezbeđuju bolju iskorišćenost prostora kao i savršeno uklapanje u enterijer. Skrivena mogućnost što nude okrugli trpezarijski stolovi i dodatne ploče skrivene u konstrukciji, omogućavaju vam da bez imalo muke svoj sto brzo i lako proširite i obezbedite mesto više za njim.

Kada je odabir boja u pitanju, na raspolaganju je širok spektar tonova za bajcovanje, raznih efekata kao i nekoliko hiljada boja. Visina sjaja - od mat do visokog sjaja još jedna je mogućnost koja se klijentu ostavlja na odabir pri poručivanju trpezarijskih stolova po meri.

Tim naših stručnjaka u izložbenom salonu u Beogradu vam stoje na raspolaganju za sve dileme, pitanja i želje.

Pretraga: