Politika privatnosti

Politika privatnosti kompanije Linea Milanović doo (u daljem tekstu “kompanija”,”mi”,”naš”), opisuje na koji način i zašto prikuplja, čuva i procesira vaše podatke, kada koristite neku od naših Usluga, kao što su:,

 • Poseta našeg veb sajta https://www.lineamilanovic.com, ili drugi naš sajt povezan sa ovom politikom.
 • Sarađujete sa nama na druge povezane načine, uključujući prodaju, marketing ili događaje.

Čitanje ovog obaveštenja o privatnosti pomoći će vam da razumete svoja prava na privatnost i izbor.

Ova politika privatnosti odnosi se prvenstveno na građane Republike Srbije, koji pristupaju ovoj Politici privatnosti, sajtu sa teritorije Republike Srbije, ali je i usklađena sa GDPR-om, kako bi i stanovnici zemalja članica Evropske unije mogli bezbedno da posećuju naš sajt i kontaktiraju nas.

Koje podatke prikupljamo od posetioca našeg veb sajta?

Automatski prikupljamo određene informacije kada posećujete, koristite ili se krećete kroz naš veb sajt.

Ove informacije ne otkrivaju vaš konkretan identitet (kao što su vaše ime ili kontakt informacije), ali mogu uključivati informacije o uređaju koji koristite, kao što su vaša IP adresa, pretraživač i karakteristike uređaja, operativni sistem, jezičke postavke, region, lokaciju i druge tehničke informacije.

Kada se prijavljujete na našoj veb lokaciji putem kontakt forme, od vas će se zatražiti da unesete svoje ime, adresu e-pošte, broj telefona, ili druge detalje kako bi vam pomogli u vašim namerama i odabiru odgovarajuće usluge koju pružamo.

Ove informacije nećemo prodavati trećim licima, niti ih na bilo koji drugi način zloupotrebljavati. Kod nas su vaši podaci bezbedni.

Kako obrađujemo vaše lične podatke?

Obrađujemo vaše podatke da bismo pružili, poboljšali i administrirali naše usluge, komunicirali sa vama, radi bezbednosti i prevencije prevara, u skladu sa zakonom Republike Srbije.

Vaše lične podatke obrađujemo u zavisnosti od toga na koji način koristite naše usluge, uključujući:

 • Isporuka i olakšavanje isporuke usluga korisniku
 • Ispunjavanje i upravljanje vašim porudžbinama, uplatama i razmenama izvršenim putem naših servisa.
 • Primanje marketinških i promotivnih ponuda (možete da odustanete od naših marketinških e-mailova u bilo kom trenutku).
 • Isporuku ciljanog oglašavanja.
 • Utvrđivanje efikasnosti naših marketinških i promotivnih kampanja.

Da li obrađujemo bilo kakve osetljive lične podatke?

Ne prikupljamo niti obrađujemo osetljive lične podatke.

Kada i sa kime delimo vaše lične podatke?

Možemo da delimo informacije u određenim situacijama opisanim u ovom odeljku i sa trećim licima, prodavci, konsultanti i drugi pružaoci usluga treće strane. Možemo da delimo vaše podatke sa nezavisnim dobavljačima, dobavljačima usluga ili agentima koji vrše usluge za nas u naše ime.

Kategorije trećih lica sa kojima možemo da delimo lične podatke su sledeće:

 • Oglasne mreže
 • Sredstva za komunikaciju i saradnju
 • Dobavljači skladištenja podataka
 • Platforme za ponovno targetiranje
 • Društvene mreže
 • Provajderi usluga hostinga veb lokacija

Možemo da podelimo vaše podatke sa našim filijalama, u kom slučaju ćemo zahtevati od njih da poštuju ovu Politiku privatnosti. Takođe možemo deliti vaše podatke sa povezanim kompanijama, uključuju našu matičnu kompaniju i sve podružnice, partnerima u zajedničkom ulaganju ili drugim kompanijama koje kontrolišemo ili koje su pod zajedničkom kontrolom.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Čuvaćemo vaše lične podatke samo onoliko dugo koliko je to neophodno za svrhe navedene u ovom obaveštenju o privatnosti, osim ako se duži period čuvanja ne zahteva ili dozvoljava zakonom (kao što su poreski, računovodstveni ili drugi pravni zahtevi)

Kada nemamo tekuću legitimnu poslovnu potrebu da obrađujemo vaše lične podatke, mi ćemo ili izbrisati ili anonimizirati takve informacije, ili, ako to nije moguće (na primer, zato što su vaši lični podaci pohranjeni u rezervnim arhivama), onda ćemo bezbedno čuvati vaše lične podatke i izolovati  ih od bilo kakve dalje obrade dok brisanje nije ponovo moguće.

Da li koristimo „kolačiće“?

Da. Možemo da koristimo kolačiće i druge tehnologije praćenja (kao što su “web beacon” i “pixels”) za pristup ili čuvanje informacija. Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete da odbijete određene kolačiće navedene su u našem obaveštenju o kolačićima.(Politika kolačića)

Kako čuvamo vaše podatke sigurnim?

Implementirali smo odgovarajuće i razumne tehničke i organizacione mere bezbednosti kako bismo zaštitili bezbednost svih ličnih podataka koje obrađujemo. Međutim, uprkos našim merama zaštite i naporima da zaštitimo vaše informacije, nijedan elektronski prenos preko interneta ili tehnologije za skladištenje informacija ne garantuje da će biti 100% bezbedan, tako da ne možemo da obećamo ili garantujemo da hakeri, sajber kriminalci ili druge neovlašćene treće strane neće biti u mogućnosti da ugroze našu bezbednost i nepropisno prikupljaju, pristupaju, kradu ili menjaju vaše podatke.

Iako ćemo uložiti napore da zaštitimo vaše lične podatke, prenos ličnih informacija ka i sa naših Usluga je na vaš sopstveni rizik.

Koja su vaša prava privatnosti ličnih podataka?

 • Pravo da opozovete pristanak za obradu ličnih podataka: Imate pravo da povučete svoju saglasnost u bilo kom trenutku tako što ćete nas kontaktirati koristeći kontakt podatke navedene u ovoj politici na kraju teksta.
 • Odjavite se od naših marketinških i promotivnih komunikacija u bilo kom trenutku tako što ćete kliknuti na vezu za odjavu u e-poruci koju šaljemo, ili nas kontaktirati koristeći kontakt podatke navedene u ovoj politici na kraju teksta.
 • Možete da izaberete da podesite svoje pregledače da uklanjaju kolačiće i odbijaju kolačiće, što može uticati na određene funkcije ili usluge naših usluga.

Pravo na izmenu

Naša kompanija zadržava pravo da u bilo koje vreme i način izvrši delimičnu ili potpunu izmenu ili dopunu ove Politike, ažuriranjem ovog teksta.

Do izmena može doći usled plasiranja novih usluga, upotrebe novih tehnologija koje rezultiraju obradom vaših ličnih podataka u nove svrhe.

O takvim promenama ćemo vas blagovremeno obavestiti pre nego što stupe na snagu.

Male izmene u smislu modifikovanja teksta radi lakšeg razumevanja, ili ispravki gramatičkih formi ne zahtevaju prethodno obaveštavanje.

Kako nas možete kontaktirati u vezi Politike Privatnosti?

Ako imate pitanja ili nedoumica, kontaktirajte nas putem e-pošte na adresu administracija@lineamilanovic.com

Datum ažuriranja 25.12.2022.

Pretraga: