Barske stolice za opremanje kafića

...iz našeg proizvodnog asortimana karakteriše jako kvalitetna izvedba i atrakrtivan dizajn. Naše Barske stolice se izrađuju od punog drveta bukve ili hrasta a toniranje se radi po izboru klijenta, dakle od drvene osnove. Lakiraju se najkvalitetnijim italijanskim poliuretanskim lakovima u visinu sjaja po želji.

Prilikom poručivanja možete izabrati material presvlačenja iz široke palete italijanskih i belgijskih proizvođača. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice naši dizajneri Vam mogu pomoći u definisanju najbolje kombinacije materijala za barske stolice za Vaš enterijer.

Veliki broj ugostiteljskih objekata koje smo opremili našim proizvodima, između ostalog i barskim stolicama, stolovima, stolicama i foteljama za kafiće nas svrstava u lidere kada je opremanje kafića, restorana, i hotela u pitanju, kao i opremanje kazina i kladionica. Naša kompanija vrši i usluge kompletnog opremanje kafića, a barski stolovi i šank stolice za kafiće koje proizvodimo su svakako vrlo bitan element svakog ugostiteljskog objekta. Ponosni smo činjenicom da smo osim prestoničkih, opremili mnoge kafiće i restorane u mnogim zemljama Evrope našim barskim stolicama i ostalim nameštajem za ugostiteljstvo.