Barske stolice modernog dizajna

Iz našeg proizvodnog asortimana, barske stolice karakteriše jako kvalitetna izvedba i atraktivan dizajn. Naše barske stolice izrađuju se od punog drveta bukve ili hrasta, a toniranje se radi po izboru klijenta, dakle od drvene osnove. Lakiraju se najkvalitetnijim italijanskim poliuretanskim lakovima u visinu sjaja po želji.

Prilikom poručivanja barske stolice možete izabrati materijal presvlačenja iz široke palete italijanskih i belgijskih proizvođača. Ukoliko imate bilo kakve nedoumice, naši dizajneri vam mogu pomoći u definisanju najbolje kombinacije materijala za barske stolice za baš vaš enterijer.

Veliki broj ugostiteljskih objekata koje smo opremili našim proizvodima, (između ostalog, tu su i barske stolice, stolovi, stolice i fotelje za kafiće) nas svrstava u lidere kada je opremanje kafića, restorana, i hotela u pitanju, kao i opremanje kazina i kladionica. Naša kompanija vrši i usluge kompletnog opremanja kafića, a barske stolice i šank stolice za kafiće koje proizvodimo su svakako vrlo bitan element svakog ugostiteljskog objekta. Ponosni smo činjenicom da smo pored Beograda, opremili mnoge kafiće i restorane u mnogim zemljama Evrope kada su u pitanju naše barske stolice, ali i ostali nameštaji za ugostiteljstvo.

Ukoliko su vam potrebne barske stolice, ali se vaš lokal nalazi u Novom Sadu, ne treba da brinete. Mi ćemo se pobrinuti da izrada proizvoda protekne u najboljem redu, da dobijete ono što želite i isporučimo ih u Novi Sad.

Pretraga: