Stolovi za restorane

Kompanija Linea Milanović Beograd je lider kvaliteta proizvodnje nameštaja za ugostiteljstvo, u koji spadaju i stolovi za kafiće i restorane, ali i fotelje, šankovi, i barski stolovi kako modernog tako i rustičnog dizajna, što potvrđuju mnogobrojne nagrade i priznanja koja smo dobili, ali i veliki broj opremljenih ugostiteljskih objekata širom Evrope.

Stolovi za kafiće i barski stolovi za restorane spadaju u standardni asortiman naše proizvodnje u segmentu za opremanje ugostiteljkih objekata. Sav nameštaj za opremanje kafića se izradjuje po porudžbini, u željenim dimenzijama i završnoj obradi, te su stolovi za kafiće dostupni po zamisli klijenta, kao i od materijala različite cenovne kategorije.

Prilikom procesa proizvodnje nameštaja za ugostiteljstvo u koji spadaju i barski stolovi za restorane koristimo isključivo najkvalitetnije materijale, kao što je puno drvo, furnirani medijapan u kombinaciji sa plastificiranim čelikom ili prohromom za stope.

Stolovi za kafiće kompanije Linea Milanović Beograd su napravljeni u mnogo primeraka te ako je vašem lokalu potreban ovakav proizvod, znajte da ste na pravom mestu!

Pretraga: