Moderne TV komode po meri

U Linea Milanović, specijalizovani smo za kreiranje, dizajn i izradu modernih TV komoda i TV kompozicija po meri, napravljenih od najkvalitetnijih materijala kao što su farbani I furnirani medijapan, prirodno drvo, porcelan i mermer. Upotpunite svoj životni prostor uz naše izuzetne kreacije po meri.

Svaka TV komoda i TV kompozicija u našoj realizaciji odiše elegancijom jer se izradjuje ručno, uz vođenje računa o svakom detalju, uz besprekornu završnu obradu.

Materijali koji inspirišu
Verujemo da je svaka dnevna soba zahteva izuzetnu TV komodu nesvakidašnjeg dizajna i urađenu od kvalitetnih materijala. Izaberite materijal, boju, dimenzije i dizajn koji vam se najviše dopada: medijapan, prirodno drvo, porcelan, mermer - materijali koji će garantovati i estetsku i funkcionalnu dugovečnost, bilo da više volite toplinu drveta ili bezvremensku monumentalnost mermera.

Besprekoran moderan dizajn
Naše TV komode po meri ce upotpuniti vaš prostor, dodajući notu sofisticiranosti i stila svakoj prostoriji. Od elegantnog minimalističkog dizajna do smelih detalja, u mogućnosti smo da ispunimo sve vaše zahteve.

Oživite svoju viziju
U Linea Milanović volimo izazove i pozivamo vas da svoju maštu dovedete u prvi plan. Imate projekat ili fotografiju TV komode koja vam je zapala za oko? Naš tim će pretvorilti vašu viziju u stvarnost. Doživite radost posedovanja unikatnog komada napravljenog isključivo za vas.

Personalizovane konsultacije
Niste sigurni odakle da počnete? Naš tim arhitekata i dizajnera je tu da vam pomogne. Nudimo izradu delimičnog ili kompletnog dizajna enterijera, u koje spada i nameštaj.

Upotpunite svoj dnevni boravak TV komodom ili TV kompozicijom po meri.
Kontaktirajte nas i zakažete sastanak.

Pretraga: