Sofe za Dnevni Boravak - Linea Milanovic

Sofe za Dnevni Boravak

Projektovanje i izrada

Izrada Moderne Sofe, Dvoseda i Troseda po Meri i Vašoj Želji

Moderne sofe za dnevni boravak ili pak preferirate klasični dizajn? Sve imamo u ponudi! Prilikom poručivanja troseda, dvoseda i sofe po meri na raspolaganju je preko 300 dezena meblova i više desetina vrsta prirodne kože najrazličitijih tekstura.

Izrada troseda i dvoseda po meri moguća je u varijanti fiksnih ili sa mogućnošću razvlačenja, a pojedine moderne sofe za dnevni boravak imaju i fioke za odlaganje. Želimo da istaknemo da je izrada dvoseda po meri oblast u kojoj smo se dugi niz godina usavršavali i realizovali veliki broj projekata. Izrada dvoseda po meri je složen proces i zato treba pažljivo da odlučite kome ćete poveriti taj zadatak.

Naši dvosedi po meri će sigurno ispuniti vaša očekivanja, a takođe verujemo da će izazvati pozitivne reakcije kod vaših gostiju kada osete udobnost koju pružaju naši dvosedi po meri koji su izrađeni po najsavremenijim metodama. Skoro svi modeli troseda mogu biti rađeni i kao dvosedi. Kombinacija različitih punjenja omogućava Vam da odaberete onu vrstu udobnosti koja Vama najviše odgovara.

U slučaju nedoumica, na raspolaganju imate pomoć našeg stručnog osoblja pri odabiru troseda, četvoroseda ili moderne sofe za dnevni boravak, a pozivamo Vas da pogledate našu ponudu fotelja i klub stolova kako bi napravili idealnu kombinaciju za Vaš enterijer.

Pretraga: