GODINA:

POVRŠINA:

LOKACIJA: Beograd, Srbija

INTERVENCIJA:

STATUS PROJEKTA:

GTC group je deo GTC internacionalne grupe, vodećeg izvođača za centralno I istočno evropsko tržište od 1994. u tri ključna segmenta u oblasti nekretnina: poslovnom, komercijalnom I stambenom. Na veliki uspeh same kompanije, tim brenda Linea Milanović je u skladu sa tim odgovorio sa još jednim uspešnim opremanjem komercijalnih objekata.

Pročitaj više

Dinamična atmosfera firme sa profesionlnim timom GTC grupe, oplemenjena je toplim enterijerima sa prirodnim materijalima i funkcionalnim nameštajem. Doživljaju softicirinanog enterijera doprineli su zemljani tonovi, a pažljiva izrada elemenata je doprinela da klijenti stvore još bolji utisak o samoj firmi.

Izrada  zidnih obloga, radnih i konferencijskih stolova kao drugih custom-made elemenata je u potpunosti i sa velikim uspehom izvedena od strane našeg stručnog tima.

Projekat GTC ofisa  prestavlja samo jedan u nizu na kome možete da proverite zašto smo u vrhu opremanja enterijera u regionu. Posetitie naš showroom, a stručni tim brenda Linea Milanović će vam pomoći da ostvarite Vaše želje.

 

Pretraga: