luksuzna-kuhinja-po-meri-dizajn-enterijera-Beograd-Linea-Milanovic-1200x800

Porodični stan u Beogradu

Galerija opremanja Galerija opremanja - Linea Milanović

GODINA: 2023

POVRŠINA: 120 m2

LOKACIJA: Beograd, Srbija

INTERVENCIJA: Dizajn i opremanje enterijera

STATUS PROJEKTA: Realizovano

Pročitaj više

Dobrodošli u stan besprekornog sklada funkcionalnosti i luksuza.

Već na ulasku, dugački hodnik očarava mlečnom belinom koja dominira prostorom. Zidne obloge od medijapana pružaju savršen balans između minimalizma i sofisticiranosti, stvarajući elegantnu pozadinu za vaš dom.

Prostor je pametno iskorišćen, posebno u hodniku, gde su diskretno smešteni elementi za odlaganje. Ovi dobro skriveni prostori ne narušavaju estetiku, već maksimalno iskorišćavaju svaki centimetar prostora, pružajući funkcionalnost bez gubitka elegancije.

Dnevni boravak, spojen s trpezarijskim delom i kuhinjom, predstavlja oazu svetlosti i prostranstva. (Više o kuhinji možete pogledati ovde)

Veliki prozori dozvoljavaju prirodnoj svetlosti da obasja prostoriju, stvarajući atmosferu topline i udobnosti. Pažljivo izabrana rasveta dodatno naglašava prostor, sa spot osvetljenjem i visilicama. Detalji u boji zlata doprinose elegantnom i luksuznom stilu ovog enterijera.

Dečije sobe su dizajnirane kao funkcionalni prostori za učenje, odmor i zabavu. Soba za devojčice odiše šarmom malog Barbie doma, dok je soba za dečake inspirisana Lego kockama i Minecraft igricom. Svaka soba ima dovoljno prostora za odlaganje garderobe, knjiga i igračaka, pružajući mališanima prostor za razvoj i kreativnost.

Ovaj dizajn enterijera odražava inteligentnu upotrebu prostora, stvarajući harmoničan dom koji se ističe po luksuznom izgledu i praktičnosti.

 

Pretraga: