Pružite sebi luksuz i udobnost uz naš bračni/francuski krevet po meri Dream.

Naš Dream krevet nudi savremeni dizajn koji prati poslednje svetske trendove, čineći ga idealnim dodatkom za vašu spavaću sobu. Osim estetskog izgleda, krevet je i izuzetno udoban, pružajući vam miran i opuštajući san svake noći.

 

Karakteristično za ovaj krevet je zaglavlje sa jastucima koje dodatno povećava udobnost i estetiku. Jastuci na zaglavlju pružaju podršku za vašu glavu i vrat, omogućavajući vam da uživate u čitanju knjige ili gledanju televizije pre nego što zaspite.

Imamo širok izbor kvalitetnih materijala za presvlačenje kreveta, što vam omogućava da personalizujete izgled i osećaj svog kreveta. Možete izabrati mebl koji najbolje odražava vaš stil i doprinosi estetici vaše spavaće sobe.

Ovaj krevet dostupan je u standardnim dimenzijama za dušeke veličine 160 x 200 cm, 180 x 200 cm i 200 x 200 cm, omogućavajući vam da izaberete onu koja savršeno odgovara vašim potrebama.

Naš bračni/francuski krevet po meri – Dream, osim što će uneti luksuz u vašu spavaću sobu, takođe će vam omogućiti da se probudite svakog jutra odmorni i spremni za novi dan.

Investirajte u svoj komfor i stil i osigurajte sebi Dream krevet – vaš san na javi.

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

  • Mogućnost izrade po meri.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: