Francuski krevet Night je moderan krevet po meri sa tapaciranim uzglavljem, idealan spoj modernog dizajna i funkcionalnosti. Ovaj elegantni komad nameštaja izrađuje se sa pažnjom prema detaljima, nudeći vam jedinstvenu i luksuznu spavaću površinu koja se ističe svojim stilom i udobnošću.

Kao krevet po meri, imate mogućnost odabira standardnih dimenzija koje vam najbolje odgovaraju, tako da se krevet savršeno uklapa u vašu spavaću sobu pružajući sofisticiranu notu prostoru.

Osim toga, biranje različitih mebla za presvlačenje daje vam priliku da personalizujete krevet i uskladite ga sa ostatkom enterijera. Veliki izbor tkanina i boja omogućava vam da izrazite svoj stil i stvorite unikatni komad nameštaja.

Ako želite maksimalno iskoristiti prostor u vašoj spavaćoj sobi, francuski krevet dimenzije 160cm x 200cm nudi dodatne opcije.

Naime, moguće je ugraditi podizni mehanizam koji vam omogućava lako podizanje  kako biste pristupili dodatnom prostoru za odlaganje.

Ukratko, francuski krevet po meri sa tapaciranim uzglavljem i modernim dizajnom je izvanredan komad nameštaja koji kombinuje stil, udobnost i funkcionalnost.

Bez obzira na vaše potrebe i zahteve, ovaj krevet će vam pružiti ne samo kvalitetan san već i estetsko zadovoljstvo i praktičnost u vašoj spavaćoj sobi.

I kod ovog modela je moguća izrada tapacirane klupe i noćnih stočića istog stila.

 

Pogledajte sve modele kreveta po meri. 

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

  • Mogućnost izrade po meri.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: