Kuhinja po meri u modernom minimalističkom stilu.

Zamislite kuhinju koja pruža savršen spoj elegancije, funkcionalnosti i minimalističkog stila – upravo to nudi naša kuhinja po meri, kreirana sa pažnjom prema detaljima kako bi zadovoljila najviše estetske i praktične standarde.

Dizajnirana u modernom minimalističkom stilu, kuhinja se ističe svojim jednostavnim, čistim linijama i sofisticiranim kombinacijama boja. Kombinuje nijanse bež i boje oraha, stvarajući toplu i prijatnu atmosferu koja odražava savremeni stil.

Jedan od ključnih elemenata ove kuhinje je izrađeno ostrvo sa radnom pločom, što donosi dozu funkcionalnosti i estetike. Visokokvalitetna radna ploča garantuje dugovečnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.

Luksuzni dodir ovom jednostavnom dizajnu daje kaljeno staklo u dim boji. Ova elegantna inovacija ne samo da dodaje sofisticiranu notu prostoru, već i pruža jednostavno održavanje i čišćenje. Staklene površine reflektuju svetlost, čineći prostor svetlijim i prostranijim.

Osim estetskog aspekta, naša kuhinja po meri takođe je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila sve vaše potrebe u kuhinji sa dobro organizovanim prostorom za skladištenje, integrisanim aparatima i pametnim rasporedom elemenata.

Uz kombinaciju vrhunskog dizajna, pažljivo biranih materijala i funkcionalnosti, naša kuhinja po meri predstavlja idealno rešenje za one koji teže savremenom minimalizmu sa dodatkom luksuza.

Oplemenite svoj prostor kuhinjom koja ne samo da izgleda izuzetno, već i pruža optimalnu funkcionalnost prilagođenu vašim potrebama.

Pogledajte i ostale kuhinje iz našeg kataloga.

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

  • Mogućnost izrade po meri.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: