Ova kuhinja u minimalističkom stilu, izrađena po meri, odiše jednostavnošću i sofisticiranim dizajnom.

Fokusirana na suštinu, ona ističe lepotu jednostavnih linija i glatkih površina. Kuhinja je izvedena u tamnim tonovima farbanog medijapana, pružajući prostoru elegantan i suptilan izgled.

Zidne obloge, koje predstavljaju ključni element kontrasta, dodaju dinamiku prostoru. Mogu biti izrađene od porcelana, mermera ili drugih materijala u svetlim tonovima, stvarajući harmoničan kontrast sa tamnim tonovima kuhinjskih elemenata. Kontrastni detalji na frontovima gorhnjih delova kuhinje (kanelure) su pažljivo odabrane kako bi razbili monotoniju i doprineli vizuelnom efektu.

Otvoreni koncept prostora dodatno naglašava minimalizam, stvarajući osećaj prostranosti i fluidnosti. Oprema i aparati su pažljivo integrisani u dizajn, što doprinosi čistoj i besprekornoj estetici, prateći princip manje je više.

Svetlo igra ključnu ulogu u stvaranju atmosfere. Ugrađena osvetljenja naglašavaju ključne tačke kuhinje, dok prozori omogućavaju obilje prirodne svetlosti. Ovakav pristup osvetljenju dodatno pojačava osećaj otvorenosti i prostranosti.

Ova kuhinja po meri u minimalističkom stilu spaja funkcionalnost sa estetikom. S jedne strane, nudi praktičnost i efikasnost u kulinarskom okruženju, dok s druge strane, pruža elegantan prostor obogaćen suptilnim detaljima koji čine da se prostor ističe u svojoj jednostavnosti.

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

  • Mogućnost izrade po meri.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: