Ekskluzivna kuhinja po meri, koja se savršeno uklapa u minimalističko-retro estetiku celokupnog enterijera doma.

Svaka linija, svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi odražavao želje i stil klijenta.

Glavna karakteristika ove kuhinje je njena elegancija i funkcionalnost. Prevladavajući tonovi su mlečno bela boja, koja donosi osećaj prostranosti i svetlosti, i mat mahagoni ton drveta, koji dodaje toplinu i sofisticiranost prostoru. Kombinacija sjajnih i mat površina stvarju izuzetno atraktivan kontrast, naglašavajući jedinstvenost ovog dizajna.

Kuhinja je pažljivo projektovana kako bi bila maksimalno funkcionalna i prilagođena potrebama klijenta. Veliko kuhinjsko ostrvo centralni je element, koji doprinosi estetici prostora  i pruža dodatni radni prostor i prostor za ručavanje i druženje. Elementi kuhinje sežu do visine plafona, što omogućava obilje smeštajnog prostora za posuđe i kuhinjske aparate, čuvajući prostor organizovanim i efikasnim.

Uz sve to, integrisan je i vinski frizider, kao i vinska polica, koja predstavlja harmoničan prelaz između kuhinje i dnevnog boravka. Ovakva elegantna i praktična rešenja dodaju dodatnu notu luksuza i udobnosti vašem domu, omogućavajući vam da uživate u svakom trenutku provedenom u kuhinji.

Sa našom kuhinjom po meri, vaš prostor postaje funkcionalan i estetski zadovoljavajući, pružajući vam inspiraciju i radost svakodnevnog života.

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: