Trpezarijska-stolica-Lexus,-tapacirana-trpezarijska-stolica-Linea-Milanovic

Trpezarijska stolica Lexus

Trpezarijske Stolice Trpezarijske Stolice - Linea Milanović

Trpezarijska stolica Lexus – savremena elegancija i funkcionalnost

Lexus trpezarijska stolica predstavlja vrhunac spoja modernog dizajna, udobnosti i funkcionalnosti. Ovaj model stolice je jedan od najprodavanijih u svojoj klasi, a razlozi za to su očigledni.

Dizajn Lexusa odlikuje se jednostavnom, a istovremeno elegantnom estetikom koja će obogatiti svaki prostor trpezarije. Metalna konstrukcija pruža izuzetnu stabilnost, dok čiste  linije doprinose modernom izgledu koji se savršeno odgovaraju različitim enterijerima.

Naslon za leđa Lexusa ističe se dvostrukim tapaciranjem koje ne samo da pruža udobnost, već i dodatnu stabilnost. Ovaj naslon je dizajniran tako da omogućava optimalnu podršku za leđa i tokom dužeg sedenja.

Ono što ovu stolicu čini posebnom jeste mogućnost presvlačenja naslona u dve različite boje. To vam omogućava da personalizujete svoj trpezarijski prostor i da eksperimentišete sa visoko kvalitetnim meblovima i kombinacijama boja prema vašim željama.

Sedište Lexusa takođe je pažljivo tapacirano kako bi se pružila maksimalna udobnost tokom sedenja. Dugotrajna udobnost je zagarantovana, bilo da koristite ovu stolicu za obroke sa porodicom ili za dugotrajne razgovore sa gostima.

Uz trpezarijsku stolicu Lexus , ne samo da ćete dodati modernu notu svom domu, već ćete takođe dobiti funkcionalan komad nameštaja koji će vam služiti dugi niz godina. Ova stolica spaja estetiku, udobnost i prilagodljivost na način koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i estetske preferencije.

 

Pogledajte i ostale trpezarijske stolice iz naše ponude.

* Cene su informativnog karaktera i mogu varirati u odnosu na prikazane, radi provere cene kontaktirajte nas.
* Sve fotografije su ilustrativne prirode i mogu odstupati od stvarnog izgleda artikla iz tehničkih razloga.

Za dodatne informacije i cene pozovite:

call +381 11 2442070 call sales@lineamilanovic.com

Podeli:

    Kontaktirajte nas

    Pretraga: