Politika kolačića

Datum: 14.12.2022.

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke koje veb lokacija ili njen provajder servisa prenosi na vaš računar preko veb pretraživača (ako dozvoljavate) koji omogućava sistemima veb lokacije ili provajdera servisa da prepoznaju vaš pretraživač i zabeleže i pamte određene podatke. Oni se takođe koriste da nam pomognu da razumemo vaše preferencije na osnovu prethodne ili trenutne aktivnosti na sajtu, što nam omogućava da vam pružimo poboljšane usluge. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana.

Vi u svakom trenutku možete onemogućiti/blokirati korišćenje kolačića u podešavanjima u vašem pretraživaču, ovim morate biti spremni na ograničene performanse i funkcionalnost sajta naše kompanije.

Saznajte više o nama, kako možete da kontaktirate sa nama, odnosno kako obrađujemo lične podatke u okviru naše Politike privatnosti.

Neophodni:

Neophodni kolačići su apsolutno neophodni za pravilno funkcionisanje veb stranice. Ova kategorija uključuje samo kolačiće koji obezbeđuju osnovne funkcionalnosti i bezbednosne karakteristike veb stranice. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve lične podatke.

Ne-neophodni:

Svi kolačići koji možda nisu posebno potrebni da bi veb lokacija funkcionisala i koji se koriste posebno za prikupljanje ličnih podataka korisnika putem analitike, oglasa, drugog ugrađenog sadržaja nazivaju se ne-neophodnim kolačićima.Ovi kolačići će biti sačuvani u vašem pretraživaču samo uz vašu saglasnost.

Kolačići koji su ranije postavljeni

Ako ste onemogućili jedan ili više kolačića, još uvek možemo upotrebiti podatke prikupljene iz kolačića pre nego što ste ga onemogućili; međutim, prestaćemo da koristimo onemogućeni kolačić za prikupljanje dodatnih podataka.

Izmene Politike o kolačićima

Povremeno ćemo ažurirati ovu Politiku kolačića kako bismo evidentirali promene u našoj praksi i uslugama. Kada objavimo izmene ove Politike kolačića, revidiraćemo datum „Poslednjeg ažuriranja“ na početku ove Politike kolačića. Ako sačinimo bilo kakve značajne promene u načinu na koji prikupljamo, koristimo i / ili delimo podatke koji se nalaze u kolačićima, obavestićemo vas objavljivanjem obaveštenja o promenama u skladu sa Politikom privatnosti.

Pretraga: