BRAČNI KREVETI  – Custom-made, kreveti po meri

Blog

izrada-custom-made-kreveta-po-meri-Linea-Milanovic

Personalizovano prilagođavanje luksuznog kreveta po meri vašem prostoru

Izrada bračnog kreveta po meri može biti odličan izbor za vašu spavaću sobu. Bračni kreveti su poznati po svojoj eleganciji, stilu i udobnosti . Izaberite najbolji bračni krevet za vas.

Postoji više prednosti i karakteristika koje ih čine popularnim izborom za parove i pojedince koji traže udoban i funkcionalan prostor za spavanje.

Tapacirani krevet sa uzglavljem - mehanizam - moderan tapacirani krevet .Bueno Linea Milanovic
Tapacirani krevet po meri Bueno

Prednosti „custom-made“ bračnog kreveta po meri za spavanje

„Custom made“ ili kreveti po meri pružaju brojne prednosti u odnosu na standardne krevete. Ove prednosti mogu značajno uticati na kvalitet sna, dugotrajnost kreveta i ukupno zadovoljstvo korisnika. Evo nekoliko ključnih prednosti:

1. Personalizacija za optimalnu udobnost

Prilagođavanje dimenzija: Kreveti po meri mogu biti prilagođeni tačno vašim potrebama, bilo da vam je potreban duži, širi ili uži krevet nego što standardne dimenzije nude.

Izbor madraca: Možete odabrati madrac koji najbolje odgovara vašem telu i preferencijama (npr. tvrdoća, materijal).

2. Estetika i dizajn

Jedinstven izgled: Kreveti po meri omogućavaju izbor specifičnog dizajna, boje, i materijala koji se savršeno uklapaju u vaš enterijer.

Usklađenost sa ostatkom nameštaja: Mogu biti dizajnirani tako da se potpuno slažu sa ostatkom nameštaja u spavaćoj sobi.

3. Kvalitet izrade

Kvalitetni materijali: Mogućnost izbora vrhunskih materijala koji su dugotrajniji i zdraviji, poput masivnog drveta, prirodnog lateksa i ekološki prihvatljivih tkanina.

Pažnja prema detaljima: Ručna izrada često podrazumeva veću pažnju prema detaljima i kvalitetu završne obrade.

4. Funkcionalnost

Integrisani skladišni prostor: Kreveti po meri mogu biti dizajnirani sa dodatnim fiokama, sanducima ili policama koje maksimalno koriste prostor i pružaju dodatnu funkcionalnost.

Regulacija uzglavlja i uznožja: Mogućnost dodavanja funkcija poput podešavanja nagiba uzglavlja i uznožja za dodatnu udobnost.

5. Ergonomija

Prilagođavanje specifičnim potrebama: Kreveti po meri mogu biti dizajnirani za osobe sa specifičnim zdravstvenim potrebama, poput problema sa leđima, zglobovima ili alergijama.

Bolja podrška tela: Mogućnost optimizacije strukture kreveta i madraca za bolju podršku tela i pravilno poravnavanje kičme.

6. Ekskluzivnost i individualnost

Jedinstveni komad: Imati jedinstven komad nameštaja koji niko drugi nema može biti veoma zadovoljavajuće i dati vašem prostoru poseban pečat.

Izražavanje ličnog stila: Krevet po meri omogućava vam da izrazite svoj jedinstveni stil i preferencije.

7. Dugoročna investicija

Veća trajnost: Kreveti po meri, izrađeni od visokokvalitetnih materijala i sa pažnjom prema izradi, obično su dugotrajniji.

Bolji odnos cene i kvaliteta: Iako su početne investicije veće, dugoročno se isplate zbog svoje trajnosti i udobnosti.

8. Prilagođen budžet

Kontrola troškova: Možete kontrolisati troškove tako što birate materijale i funkcionalnosti koje odgovaraju vašem budžetu, bez nepotrebnih dodataka.

9. Lokalna podrška i održivost

Podrška lokalnim zanatlijama: Kupovinom kreveta po meri često podržavate lokalne proizvođače i zanatlije.

Održivi izbori: Imate mogućnost da birate ekološki prihvatljive materijale i metode proizvodnje koje smanjuju uticaj na životnu sredinu.

Odabirom kreveta po meri, možete osigurati da vaš krevet ne samo da izgleda sjajno, već i da pruži maksimalnu udobnost i podršku za vaš kvalitetan san.

Način izrade krevata po meri – Custom-Made

1. Ručno rađeni: Bračni kreveti po meri često su ručno rađeni, što omogućava veću pažnju prema detaljima i kvalitetu završne obrade.

2. Kvalitetna konstrukcija: Korišćenje čvrstih spojeva i kvalitetnih materijala za dugotrajnost i stabilnost.

3. Ekološki prihvatljivi procesi: Koriste se ekološki prihvatljivi materijali i metode proizvodnje.

Ponza - Luksuzni krevet - Tapacirani sa uzglavljem - Moderan stil kreveta - Tapacirana klupa za krevet - Linea Milanović (2)
Ponza – custom-made krevet po meri – Linea Milanović

Dizajn kreveta po meri

1. Elegancija i sofisticiranost: Francuski kreveti su poznati po svom elegantnom i sofisticiranom izgledu.

2. Neutralne boje: Često se koriste neutralne boje poput bež, sive, bijele i krem boje, koje dodaju sofisticiranost i lako se uklapaju u različite stilove enterijera.

3. Detalji i dekoracije: Mogu se dodati razni dekorativni elementi poput naprimer ukrasnih šavova

4. Niske baze-osnove kreveta: Kreveti često imaju niske baze-osnove što doprinosi modernom izgledu, dok su uzglavlja često visoka i upadljiva.

Bračni-krevet-Elite,-luksuzni-francuski-krevet-Linea-Milanovic
Bračni krevet Elite – Linea Milanović

Kod bračnih kreveta koji se rade po meri – Želje kupca su na prvom mestu sve dok sam dizajn i funkiconalnost to dozvoljavaju.

Obzirom na sopstvenu proizvodnju, jedna od naših najvećih prednosti u odnosu na konkurenciju je činjenica da skoro sve naše modele možemo da prilagodimo vašim specifikacijama. Možemo da promenimo završnu obradu, veličinu, materijal. 

Ove mogućnosti su ponekad potrebne kada birate savršeni luksuzni namestaj . Na primer, ako vidite luksuzni krevet koji vam se sviđa, ali više volite drugu završnu obradu, samo izaberite model koji ima završnu obradu koja vam se sviđa iz našeg kataloga ili veb lokacije i mi ćemo primeniti tu završnu obradu za vaš krevet.

Ravello - Moderan tapacirani bracni krevet - Krevet sa visokim uzglavljem - Linea Milanovic
Bračni krevet Ravello – krevet po meri

Proces naručivanja kreveta po meri

1. Konsultacija: Sastanak sa dizajnerom ili proizvođačem kako bi se definisali vaši zahtevi i želje.

2. Dizajn i planiranje: Izrada skica i planova na osnovu vaših specifikacija.

3. Odabir materijala: Biranje materijala za okvir, tapaciranje …

4. Izrada custom-made kreveta: Proces izrade koji može trajati nekoliko nedelja, u zavisnosti od kompleksnosti dizajna i odabranih materijala.

5. Dostava i montaža: Krevet se dostavlja i montira u vašoj spavaćoj sobi, osiguravajući da je sve postavljeno prema vašim željama.

Izrada francuskog/bračnog kreveta po meri omogućava vam da kreirate savršen komad nameštaja koji ne samo da izgleda sjajno, već i pruža vrhunsku udobnost i funkcionalnost.

Pretraga: