KUHINJE PO MERI

Moderne Kuhinje
18 proizvoda
Linea Milanovic proizvodi moderne kuhinje po meri, najvišeg nivoa, po vašem projektu ili dizajnirane specijalno za Vaš prostor od strane našeg stručnog tima sa međunarodnim iskustvom u oblasti dizanajna kuhinja po...
Pogledaj proizvode
Klasične Kuhinje
6 proizvoda
Dizajn i izrada klasične kuhinje po meri ili rustične kuhinje po meri najčešće predstavlja prvi korak pri opremanju doma. Mnoštvo je detalja koji utiču na izgled, dizajn a samim tim i cene klasične kuhinje po meri, a puno je i...
Pogledaj proizvode

KUHINJE PO MERI

Proizvodnja kuhinja po meri najvišeg nivoa je proces koji zahteva angazovanje tima stručnjaka – arhitekata i dizajnera, vrhunskih majstora sa dugogodisnjim iskustvom u oblasti izrade kuhinja po meri, ali i dobro opremljenu i fleksibilnu proizvodnju, kao i rigorozne mehanizme kontrole kvaliteta, posebno u završnoj fazi izrade kuhinja po meri prostora.
 
Kompanija LINEA MILANOVIC je lider kvaliteta i dizajna kuhinja po meri u koje spadaju kako klasične kuhinje, tako i moderne kuhinje po meri. U sklopu ove delatnosti projektujemo i proizvodimo kuhinje po meri od najkvalitetnijih materijala- medijapana i punog drveta, uz korišćenje okova nemačkih proizvodjača BLUM i HAFELE, italijanskih boja, tonera i lakova na PU i vodenoj bazi za proizvodnju kuhinja po meri, čime naše kuhinje po meri ispunjavaju sve tehničko-kvalitativne zahteve koji se nameću pri opremanju enterijera na najvišem nivou uz pruzanje apsolutnog kvaliteta po najboljim cenama za opremanje vaših enterijera luksuznim kuhinjama po meri a u svemu premaposlednjim svetskim trendovima i standardima.
 
Zahvaljujući vrhunskim majstorima i našem stručnom timu, u mogućnosti smo da odgovorimo na bilo koje zahteve za opremanje kuhinjai za proizvodnju kuhinja po meri- kako modernih tako i klasičnih kuhinja od punog drveta.
 
Izbor naše kuće od strane hotela HYATT REGENCY za dizajn i izradu kuhinja po meri za opremanje predsedničkog i diplomatskog apartmana, kao i apartmana generalnog direktora, predstavlja jos jednu potvrdu renome-a i apsolutnog kvaliteta po kome smo prepoznatljivi.